ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 21:00

Κοινοποίηση

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επί της υπ. αριθμ. 41/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσηςως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Ζαχάρως κατά το τρίμηνο από 01/10/2022 έως 31/12/2022» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Φώτιος Αλεξανδρόπουλος).

2. Επί της υπ. αριθμ. 41/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Αναμόρφωση Π/Υ» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Φώτιος Αλεξανδρόπουλος).

3. Αποδοχή παραίτησης αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ζαχάρως και ορισμός νέου. (εισηγητής η Αντιδήμαρχος Νικολία Λαμπροπούλου).

4. Ορισμός Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού- παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης κατόπιν Δημοπρασίας για το έτος 2023. (εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος Νικολία Λαμπροπούλου),

5. Επί της υπ. αριθμ. 11/2023 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαχάρως με θέμα «Λήψη απόφασης τροποποίησης ΟΠΔ λόγω 1 ης αναμόρφωσης Π/Υ 2023». (εισηγητής ο πρόεδρος της ΔΚΕΔΖ Γεώργιος Τριγάζης).

6. Παράταση προθεσμίας του έργου «Αποκαταστάσεις ζημιών από τις θεομηνίες του Νοεμβρίου 2019». (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Βλάχος).

7. Ορισμός δικαστικών επιμελητών σχετικά με επίδοση εξώδικων διαμαρτυριών. (εισηγητής ο ΑντιδήμαρχοςΦώτιος Αλεξανδρόπουλος).

8. Ορισμός δικαστικών επιμελητών σχετικά με επίδοση εξώδικων διαμαρτυριών. (εισηγητής ο ΑντιδήμαρχοςΦώτιος Αλεξανδρόπουλος).

9. Έγκριση δαπάνης για την ενίσχυση σε οικονομικά αδύναμους του Δήμου Ζαχάρως με την χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος.

(εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού ΣυμβουλίουΙωάννης Μπαλαδήμας

Related posts

Τις εντυπώσεις του κοινού κέρδισε η παράσταση «Αριστοφανειάδα» από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης

admin

Το καθιερωμένο τρισάγιο στη μνήμη των συνανθρώπων μας που βρήκαν τραγικό θάνατο στις φονικές πυρκαγιές του 2007

admin

Παράσταση Καραγκιόζη στο Γιαννιτσοχώρι στις 13 Αυγούστου

admin