ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαχάρως την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00

Κοινοποίηση

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαχάρως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου προκειμένου να παρέχει νομική υποστήριξη στον Πρόεδρο Κοινότητας Αρήνης Δήμου Ζαχάρως ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου Ηλείας στις 23/03/2023 κατά την εκδίκαση του αριθ. ΕΓ4-20/21 κλητήριου Θεσπίσματος κατόπιν σχετικής εισήγησης από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης πληρεξουσίου δικηγόρου επί της αριθ. Α449/2022 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.

Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης πληρεξουσίου δικηγόρου επί της αριθ. 449/2022 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.

Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης-διενέργειας και αξιολόγησης εγγυητικών συμμετοχής, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού της προμήθειας « Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Ζαχάρως έτους 2023».

Πρόταση-εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αναμόρφωσης προυπ/σμου οικ. έτους 2023.

Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο « ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ».

Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο « ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ» Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο « ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ».

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας οχήματος Δήμου.

Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης Δ τριμήνου έτους 2022 και αποστολή στο ΔΣ για έγκριση.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως & Πρόεδρος της Οικονομικής ΕπιτροπήςΑλεξανδρόπουλος Κων/νος

Related posts

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας με τον Δήμαρχο Ζαχάρως

admin

Σοβαρή βλάβη μετά από υπέρταση στο δίκτυο ύδρευσης στην πόλη της Ζαχάρως

admin

Ο Ν. Κοροβέσης στο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσοχωρίου για το πρόγραμμα Αστρονομίας

admin