ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον «Καραγκιόζη και το Μαγεμένο Δεντρί», από τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Αθανασίου, απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου

Κοινοποίηση

Τον «Καραγκιόζη και το Μαγεμένο Δεντρί», από τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Αθανασίου, απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου μικροί και μεγάλοι στην κατάμεστη πλατεία του Λεπρέου.

Τα παιδιά και οι γονείς τους γέλασαν με τις ατάκες του Καραγκιόζη, του Μπάρμπα- Γιώργου και του Χατζηαβάτη σε ένα μαγευτικό περιβάλλον δίπλα στα πλατάνια και το τρεχούμενο νερό. Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς κατασκευάζονται οι φιγούρες και να παίξουν με αυτές.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Δήμητρα Σκαλτσά, καλωσόρισε τα παιδιά και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φέτος είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Ζαχάρως προσφέρει με ελεύθερη είσοδο σε κοινότητές του τρεις παραστάσεις Καραγκιόζη (Λέπρεο, Ν. Φιγαλεία και Γιαννιτσοχώρι), στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων για το καλοκαίρι. Στόχος μας είναι του χρόνου το καλοκαίρι ο Καραγκιόζης να επισκεφτεί πολύ περισσότερα χωριά».

Η κ. Σκαλτσά ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της κοινότητας Λεπρέου, κ. Παναγιώτη Ζαχαρόπουλο, για την πολύτιμη βοήθεια του στη διαμόρφωση του χώρου. Με τη σειρά του ο κ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο και την Αντιδήμαρχο για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές τους ώστε να μπορούν τα παιδιά και των πιο απομακρυσμένων κοινοτήτων να απολαύσουν το μοναδικό και διαχρονικό Καραγκιόζη.

Related posts

ΔΕΥΑΖ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη χαμηλής πίεσης του δικτύου ύδρευσης.

admin

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

admin

Συνεδρίαση ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

admin