ZACHARONEWS.GR
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φύτεψε» σχεδόν τρία κιλά κοκαΐνης στο σαλόνι της μαμάς

Κοινοποίηση

Ούτε και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου περίμεναν ότι θα «ξετρύπωναν» σχεδόν τρία κιλά κοκαΐνης από το σπίτι της μητέρας του βασικού υπόπτου, ενός 33χρονου Ηρακλειώτη, τις κινήσεις του οποίου παρακολουθούσαν μεθοδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο 33χρονος είχε κρύψει τα δύο «τούβλα» κοκαΐνης, συνολικού βάρους 2.700 γραμμαρίων,  στο σαλόνι της μητέρας του, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο απουσίαζε στην Αθήνα. Το δικό του σπίτι βρέθηκε «καθαρό» από ναρκωτικά, όμως εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν σχεδόν  20.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι πληροφορίες που έφθασαν προ καιρού στη διάθεση των αστυνομικών της Δίωξης για το προφίλ του 33χρονου άλλαξαν τα δεδομένα καθώς εμφανιζόταν να έχει ανέβει level στη διακίνηση και πλέον έπαιζε με μεγαλύτερες ποσότητες. Αναπόφευκτα το όνομα του τέθηκε  στη «λίστα προτεραιοτήτων» της υπηρεσίας.

Το χρονικό διάστημα που παρακολουθούσαν τις επαφές και τις κινήσεις του, οι αστυνομικοί τσέκαραν ότι είχε πολλές συναναστροφές με δύο ακόμα Ηρακλειώτες, έναν 37χρονο και έναν 29χρονο.

Ο 37χρονος το τελευταίο δίμηνο φέρεται να είχε ενοικιάσει βίλα σε περιοχή του Ηρακλείου, ο 29χρονος πάλι διέμενε σε μία μικρή γκαρσονιέρα στην περιοχή του ΤΕΙ. Εκτιμάται ότι και οι δύο είχαν «στρατολογηθεί» από τον 33χρονο για να κάνουν «πάσες».

Παραμονές Χριστουγέννων ο βασικός κατηγορούμενος ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς για Αθήνα, με ενοικιαζόμενο όχημα από το Ηράκλειο. Αυτό «χτύπησε» καμπανάκι στους αστυνομικούς που υποψιάστηκαν ότι ίσως θα επέστρεφε «φορτωμένος».

Δύο τούβλα... κοκαΐνης και 20.000 ευρώ κατάσχεσαν οι αστυνομικοί
Δύο τούβλα… κοκαΐνης και 20.000 ευρώ κατάσχεσαν οι αστυνομικοί

Το πρωί της Πέμπτης ο 33χρονος αφίχθηκε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής, όμως οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μην βιαστούν να κάνουν κίνηση και να περιμένουν.

Προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια και των τριών συλληφθέντων και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό ως προς τον εντοπισμό ναρκωτικών. Ψιλοπράγματα. Λίγο πριν τη λήξη του ματς, στις καθυστερήσεις, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν έρευνα και στο σπίτι της μητέρας του 33χρονου καθώς τον έβλεπαν να το επισκέπτεται τακτικά. Όταν μάλιστα έμαθαν ότι εκείνη απουσίαζε στην Αθήνα, αποφάσισαν να προχωρήσουν αδιαπραγμάτευτα σε έρευνα. Και bingo! Πίσω από τον καναπέ βρέθηκαν τα δύο «τούβλα» κοκαΐνης.

Related posts

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

admin

Το ΔΣ του Πολιτιστικου Συλλογου Φασκομηλιας θα ήθελε να ευχαριστησει πολύ τον Δήμαρχο κο Μητροπουλο Κωνσταντίνο

admin

Why you should run your international company like a small business

admin