ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλοι Μαζί-συνεργαζόμαστε για το “Καρναβάλι Ζαχάρως 2024”

Κοινοποίηση

Όλοι Μαζί-συνεργαζόμαστε για το “Καρναβάλι Ζαχάρως 2024”

Δήμος Ζαχάρως, Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, Εμπορικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Τοπικές Κοινότητες

2Η Συνάντηση εργασίας

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Δήμου Ζαχάρως, η πρώτη συνάντηση εργασίας, για τον συντονισμό της διοργάνωσης «Καρναβάλι Ζαχάρως 2024».  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, με την συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων, τοπικών φορέων, Τοπικών Κοινοτήτων και από ομάδες καρναβαλιστών.   

Στη συνάντηση αυτή, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Παναγιώτης Μπράμος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Ιωάννης Τερζής, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αντωνοπούλου Μαρίνα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και καρναβαλιστών.  

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, δήλωσε ότι «θέλουμε να γίνει το καρναβάλι της Ζαχάρως θεσμός, αλλά και σημείο αναφοράς για όλη την Ηλεία. Γι αυτό και θα το οργανώσουμε όλοι μαζί. Θα μοιραστούμε τις ιδέες μας αλλά και τη χαρά αυτής της προσπάθειας. Κάνουμε την αρχή με την πρώτη μας συνάντηση, για να συζητήσουμε ιδέες και τρόπους ώστε να το οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η συνάντηση αυτή αποτελεί την αφετηρία για να έχουμε όλοι μας, το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Παναγιώτης Μπράμος, στην παρέμβαση του, δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια αυτή, με όποια μέσα διαθέτει. Επεσήμανε ότι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε  το «Καρναβάλι Ζαχάρως 2024» να έχει την επιτυχία που του αξίζει. 

Στη πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας, αποφασίστηκε ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στις 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του συντονισμού, των εκδηλώσεων και των δράσεων, της σημαντικής αυτής δράσης για την περιοχή μας.  

Related posts

Διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως με ανταλλαγή προσωπικού

admin

Ποιοι άνθρωποι είναι «μαγνήτες» για τα κουνούπια: Το μυστικό για να τα κρατήσετε μακριά

admin

New York’s first women-only boxing club is here

admin