ZACHARONEWS.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kick Boxing: O Λεχαινίτης Ανδρέας Σοφιανός τη ζώνη WKF

Κοινοποίηση

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του θα έρθει ο Ανδρέας Σοφιανός στις 17 Φεβρουαρίου στην Αυστρία.

Ο Έλληνας μαχητής, δια χειρός Άννη Δομετίου ταξιδεύει το ‘Styrian Fight Night 3’ προκειμένου να αντιμετωπίσει στο αθλητικό κέντρο Bruck an der Mur τον Karl Proderutti.

Πρόκειται για μαχητή που ο Σπύρος Φρέτζιος έναν χρόνο πριν είχε καταφέρει να κερδίσει.

O Σοφιανός είναι πρωταθλητής του ‘Mad Dog Promotion’ και προέρχεται από μία πραγματικά τρομερή χρονιά γεμάτη δυνατές μάχες και νίκες.

Παρά το γεγονός πως η βάση του είναι στην επαρχεία και τα Λεχαινά Ηλείας με προπονητή εκεί τον Αντώνη Γιαννακόπουλο, ο Σοφιανός έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε έναν από τους πιο δυνατούς Έλληνες μαχητές της γενιάς του.

Παίρνει πανάξια αυτή την ευκαιρία από την World Kickboxing Federation (WKF), που στην Ελλάδα εκπροσωπεί ο Άννης Δομετίου.

Στο κρατίδιο της Στυρίας σε αυτό το ματς με όρους Κ1 που κατέχει θέση main event στην βραδιά, στόχος του Σοφιανού είναι να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία και να φέρει την ζώνη στη χώρα μας.

Δείτε την αφίσα της αναμέτρησης, ενώ τις επόμενες ώρες θα δείτε μέσα από το κανάλι του ufight στο YouTube αποκλειστική συνέντευξη του αθλητή ώστε μαζί με τον Άννη Δομετίου, ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

andreas sofianos 3005

Related posts

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ( DRONE )

admin

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

admin

Εργαζόμενοι στη Ν.Μ. Πύργου: ’’Ποιος κοροϊδεύει ποιον’’

admin