ZACHARONEWS.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Ενημερωτικό σεμινάριο από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας Α.Ε – Η πρόληψη και η γνώση σώζουν ζωές

Κοινοποίηση

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών -Τροχαία ατυχήματα», που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας Α.Ε, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του ΚΤΕΛ, στον Πύργο.Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού – στο οποίο και απευθυνόταν το σεμινάριο – με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας στους επιβάτες που εμπιστεύονται το ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας για τις μετακινήσεις τους, τόσο στα αστικά όσο και στα υπεραστικά δρομολόγια.

Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Ιατρό Πνευμονολόγο Αθανάσιο Αγγελόπουλο, τον Διασώστη Χρήστο Κούλη και τους Αξιωματικούς του Π.Σ, τον Πυραγό Δημήτρη Τσιμπογιάννη και τον Πυρονόμο Αντώνη Τσαπάρα, για την αντιμετώπιση κρίσεων και εκτάκτων περιστατικών, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, επείγοντος παθολογικού περιστατικού και πυρκαγιάς.

Οι ομιλητές έδωσαν εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την παροχή πρώτων βοηθειών για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, σημειώνοντας ωστόσο πως η ασφάλεια των επιβαινόντων θα προϋποθέτει – πρώτα και κύρια – τη διασφάλιση της δικής τους ακεραιότητας, μέχρι την προσέγγιση στο σημείο των αρμοδίων αρχών και υπηρεσιών, είτε πρόκειται για το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Τροχαία.Ο πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Στάθης Στασιμιώτης και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τους ομιλητές για τις χρήσιμες συμβουλές τους, τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αριστοτέλη Οικονομόπουλο, τα μέλη της Διοίκησης και όλο το προσωπικό που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, δεσμευόμενοι για την καθιέρωση τέτοιων δράσεων.

Related posts

ΕΠΣ Ηλείας- Κύπελλο: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 19/04

admin

Επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτή Ηλειας, Ανδρέα Νικολακόπουλου, στην αγορά της Ζαχάρως Ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής

admin

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου σε Ζαχαρω και Φιγαλεία.

admin