ZACHARONEWS.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογισμός

Κοινοποίηση

Το ευχαριστήριο του Ανδρέα Σταματόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακήρυξης των τελικών αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών, ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας Ανδρέας Σταματόπουλος ευχαρίστησε όλους τους πολίτες της Ηλείας ειδικά και της Δυτικής Ελλάδας γενικότερα που ανέδειξαν τον συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» στη δεύτερη θέση και κατ’ επέκταση σε αξιωματική αντιπολίτευση στο νέο περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά τους 1.217 πολίτες που τον τίμησαν με τον σταυρό προτίμησής τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακήρυξης των τελικών αποτελεσμάτων των περιφερειακών εκλογών, παίρνω την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Ηλείας ειδικά και της Δυτικής Ελλάδας γενικότερα που ανέδειξαν τον συνδυασμό μας «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» στην δεύτερη θέση και κατ’ επέκταση σε αξιωματική αντιπολίτευση στο νέο περιφερειακό Συμβούλιο.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά τους 1.217 πολίτες που με τίμησαν με τον σταυρό προτίμησης τους στην πρώτη αυτή φορά που εκτέθηκα στην δημόσια ζωή του τόπου μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και συνεργάτες που με στήριξαν σε όλη αυτή την μακρά προεκλογική περίοδο και φυσικά τον βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη για την πολύτιμη βοήθεια του στον συνδυασμό μας και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο νομό μας. 

Ο αγώνας τώρα ξεκινά για όλους μας και δεσμεύομαι να στέκομαι συνεχώς δίπλα στα προβλήματα της ηλειακής κοινωνίας μέσα από μια παραγωγική διαδικασία αντιπολίτευσης και παράλληλα ανάδειξης των προβλημάτων προς την περιφερειακή αρχή. 

Σταματόπουλος Ανδρέας

Ψυχολόγος, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος ν. Ηλείας

Related posts

Ηλεία: Στάχτη 1.500 μπάλες σανό σε στάβλο στη Ζαχάρω – Μεγάλη καταστροφή

admin

«Τρύπα» 10.000 εργατών γης στην Ηλεία

admin

Επιτάχυνση των διαδικασιών ζήτησε από τον Γ.Γ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος

admin