ZACHARONEWS.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2ου KAIAFAS BATTLE

Κοινοποίηση

Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση για τον δήμο μας – μια γιορτή χαράς! Στο 2nd KAIAFAS BATTLE 2023 στη πανέμορφη λίμνη του Καϊάφα, συγκεντρώθηκαν αθλητές του θαλάσσιου σκι απ’ όλο τον κόσμο. Όλοι τους παγκόσμιοι πρωταθλητές ενώ κατά την πρώτη ημέρα σημειώθηκε παγκόσμιο ρεκόρ. Η λίμνη Καϊάφα αποτελεί πλέον σημείο ορόσημο του παγκόσμιου θαλάσσιου σκι.

Είμαστε χαρούμενοι ως δήμος διότι διαθέτουμε αυτό το χώρο σε συνεργασία πάντοτε και με την ΕΤΑΔ, ώστε να γίνονται οι αγώνες και παράλληλα να προβάλλεται ο δήμος μας, ο νομός μας, η χώρα μας ολόκληρη.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις, όπως και το αναρριχητικό camp που είχε γίνει στην ανατολική πλευρά της λίμνης και να είστε σίγουροι ότι η εξέλιξη για τον δήμο και για τον νομό μας θα είναι η καλύτερη, ιδίως τώρα που οι κυβερνητικές προθέσεις κατευθύνονται προς μία σοβαρή προσπάθεια αξιοποίησης.

Related posts

Δήμος ΖαχάρωςΑιμοδοσία το Πάσχα

DIGITAL CITIES IKE

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζαχάρως, η τελετή βράβευσης των μαθητών της ομάδας ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Ζαχάρως

admin

Πυροσβέστες από Εξωτερικό στην Αρχαία Ολυμπία

admin