ZACHARONEWS.GR
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραδιά Νεολαίας για τον Ανδρέα Νικολακόπουλο στην Αμαλιάδα

Κοινοποίηση

Με τους νέους… για τους νέους!

“Με τη νεολαία… για τη νεολαία, βάζουμε τα θεμέλια και χτίζουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο…”.

Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος υποδέχτηκε τους νέους σε μπαράκι στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, σε μία βραδιά στην διάρκεια της οποίας κυριάρχησε η χαλαρή διάθεση και συνοδεύτηκε από συζητήσεις σχετικά με θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και την διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού της χώρας, όπου οι νέοι θα έχουν κυρίαρχο ρόλο και λόγο.

Μετά την επιτυχημένη βραδιά νεολαίας που είχε διοργανωθεί στην πόλη του Πύργου την περίοδο των Χριστουγέννων, τη σκυτάλη πήρε η πόλη της Αμαλιάδας και οι νέοι της ευρύτερης περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν κοντά στον Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Κυρίαρχα τα ‘θέλω’ της νέας γενιάς

Συνομίλησαν μαζί του, αντάλλαξαν απόψεις, επικεντρώθηκαν σε ζητήματα που τους απασχολούν και θέλησαν να ακούσουν τις απόψεις ενός νέου ανθρώπου, πολιτικού, που αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους.

Με ποτάκι και καλή μουσική, απόλαυσαν την βραδιά και όπως ήταν αναμενόμενο από την συζήτηση δεν έλειψαν και οι επερχόμενες εθνικές εκλογές και οι νέοι είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις

θέσεις τους αλλά και τα ‘θέλω’ τους, ώστε να ληφθούν υπόψη από τη νέα κυβέρνηση, για να γίνουν και οι ίδιοι συμμέτοχοι στην διαμόρφωση της επόμενης ημέρας για την χώρα, στην οποία έχουν επιλέξει να ζήσουν και να δημιουργήσουν, αλλάζοντας ότι τους αφήνει πίσω και επιλέγοντας ότι τους οδηγεί στην εξέλιξη.

Ο Ηλείος βουλευτής, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον, υιοθέτησε πολλές από τις προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι η επαφή με τους νέους θα είναι πιο τακτική ώστε να είναι και αποτελεσματική.

Related posts

Ηλεία: Δράση ενημέρωσης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στα Κρέστενα

admin

Καιρός αύριο: Παγετός και βροχές το Σάββατο

admin

Επίδομα παιδιού: Μέχρι πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πού θα την κάνετε

admin