ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Για 4η φορά σε 6 μήνες ΤΕΣΠ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως

Κοινοποίηση

Για τέταρτη φορά μέσα σε έξι μήνες πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2023, δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου τεστ ΠΑΠ σε γυναίκες του δήμου μας, η οποία υλοποιείται από τον Δήμο Ζαχάρως, μέσω του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως.

Ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία τις υπεύθυνες μαίες κ. Μυλωνά Νίκη και κ. Φωτεινοπούλου Ελένη, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως , καθώς και το Κέντρο Κοινότητας, που εκπροσωπήθηκε από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Καστρινού Μαρία.

Παρούσα στη δράση ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σκαλτσά Δήμητρα, η οποία τόνισε ότι «μέσω της συγκεκριμένης δράσης προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας τη δυνατότητα δωρεάν τεστ ΠΑΠ, μιας σύντομης και απλής εξέτασης που όμως αποτελεί την εγκυρότερη μέθοδο πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας».

*Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”.

Related posts

Ευρεία συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

admin

Ανδρίτσαινα: 22χρονος ντίλερ κοκαΐνης στα χέρια της Αστυνομίας – Δύο μήνες τον παρακολουθούσαν

admin

Ράπιντ τεστ Covid-19 την Τετάρτη 14 Ιουνίου στην Αρχαία Ολυμπία

admin