ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάζεται την Κυριακή 10/12 το Πολύκεντρο στη Ζαχάρω

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, θα γίνει η τελετή εγκαινίων του Πολύκεντρου Ζαχάρως, πού βρίσκεται έναντι του γυμνασίου.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν εντός του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου, αφού υπερκεράστηκαν τα όποια εμπόδια προέκυψαν στην πορεία των εργασιών. Ο προϋπολογισμός του εν λόγω έργου με τίτλο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ», ανέρχεται στο ποσό των 1.325.000€.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην τεχνική έκθεση, το κτίριο θα αποτελείται από το foyer, δηλαδή έναν χώρο εισόδου, υποδοχής και αναμονής του Πολύκεντρου. Θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας περιοδικών και μόνιμων εκθέσεων και επεκτεινόμενο στο χώρο του γυμναστηρίου αυξάνει τις εκθεσιακές δυνατότητές του. Εφόσον υπάρξει ο κατάλληλος εξοπλισμός, η αίθουσα της βιβλιοθήκης θα παρέχει όχι μόνο δυνατότητες απλής δανειστικής βιβλιοθήκης προς εξυπηρέτηση των μαθητών και καθηγητών των σχολείων και των κατοίκων των γύρω περιοχών, αλλά επίσης θα μπορεί να δανείζει έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό σε παιδιά και ενήλικες. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων μπορεί να προσφέρεται για θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, για συνέδρια και διαλέξεις, καθώς και για προβολές ταινιών, με δυναμικότητα 182 θέσεις καθήμενων. Επίσης, έχει διαμορφωθεί αίθουσα γυμναστικής και χορού, που θα έχει τη δυνατότητα να στεγάζει τμήματα παραδοσιακών, μοντέρνων και κλασικών χορών, καθώς και τμήματα άλλων ειδών γυμναστικής και πολεμικών τεχνών.

Related posts

Απάντηση του Δήμου Ζαχάρως σε κακόβουλα σχόλια σε βάρος του Αντιδημάρχου κ. Φώτη Καλογερόπουλου

admin

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ζαχάρως στην πόλη της Ζαχάρως, κατά μήκος του πεζοδρομίου, και στις δύο πλευρές

admin

Ζαχάρω: Αισιοδοξία για τον 9χρονο – Δεν διαγνώστηκε μηνιγγίτιδα αλλά εγκεφαλίτιδα

admin