ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δημήτρης Γεωργόπουλος, Στρατηγός Ε.Α ΕΛ.ΑΣ :Ευχαρίστησε δημόσια τον Αλεξανδρόπουλο!

Κοινοποίηση

Πάντα και παντού βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ζαχάρως. Το γεγονός αυτό τη φετινή αντιπυρική σεζόν κερδίζει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη και ασφάλεια των πολιτών του ορεινού όγκου του δήμου. Κυρίως στη ΔΕ Φιγαλείας όπου το προσωπικό του δήμου με τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος βρίσκεται σε κάθε άκρη από τη Νέα Φιγαλεία μέχρι τη Νέδα με συνεχείς περιπολίες και πυροφυλάξεις όπου απαιτείται.

Πριν λίγες μέρες ο δήμος Ζαχάρως παραχώρησε μηχάνημα έργου και προσωπικό ώστε να καθαριστεί ο περιβάλλοντας χώρος του Ι.Ν Αγίων Θεοδώρων στη Φιγαλεία εν’ όψη μεγάλης εκδήλωσης. Μάλιστα την ημέρα της εκδήλωσης παραχωρήθηκε και πυροσβεστικό όχημα με προσωπικό και εθελοντές πολιτικής προστασίας στο χώρο όπου το παρών έδωσαν περισσότερα από 300 άτομα από Ηλεία Μεσσηνία και Αρκαδία στο πλαίσιο του 9ου Ανταμώματος Ολύμπιων και Τριφύλιων.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Δημήτρης Γεωργόπουλος Στρατηγός Ε.Α ΕΛ.ΑΣ, ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Ζαχάρως-Φιγαλείας Κώστα Αλεξανδρόπουλο καθώς και το προσωπικό της πολιτικής προστασίας του δήμου για την συνδρομή τους στο καθαρισμό του χώρου της εκδήλωσης αλλά και τη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στο σημείο για παν ενδεχόμενο αυξάνοντας το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών.

Όπως ήταν φυσικό η πράξη αυτή καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους!

Related posts

Ξεκινά η αντιπυρική δίνοντας βάρος στην πρόληψη – Συνέντευξη τύπου του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας

admin

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως

admin

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο είχε ο διοργανωτής του KAIAFAS BATTLE Γιώργος Χατζής μία ημέρα μετά τη λήξη των αγώνων

admin