ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κώστας Αλεξανδρόπουλος για παραίτηση Χρήστου Βλάχου: “Πορεύτηκε συνειδητά και με μεθοδικότητα τον δρόμο του Εφιάλτη”

Κοινοποίηση

Σε μία αιχμηρή δήλωση προέβη ο δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, αναφορικά με την παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του Χρήστου Βλάχου από το δήμο Ζαχάρως, που μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι “Η αλήθεια είναι σκληρή και όσο κι αν προσπαθήσει δεν μπορεί να τη φέρει στα μέτρα του”.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος κάνει λόγο για “παράδειγμα προς αποφυγή” ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει πως μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα “ο κ. Βλάχος διέψευδε, μετά… βδελυγμίας, τις φήμες που τον ήθελαν ν΄ ακολουθεί τον δρόμο της αποστασίας”.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Αλεξανδρόπουλου:

Ο κ. Βλάχος!

Ο κ. Βλάχος πορεύτηκε συνειδητά και με μεθοδικότητα τον δρόμο του Εφιάλτη κι αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε πολίτη που θέλει να ασχοληθεί, με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, με τα κοινά.

Αντίθετα με όσα ισχυρίζεται, στην πραγματικότητα τον «ΣΤΕΝΕΨΑΝ» η Ηθική της παράταξής μας και η προσήλωσή μας στη Χρηστή Διοίκηση. Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που τον οδήγησαν να στραφεί σε άλλες κατευθύνσεις, πιο χαλαρές, πιο βολικές και πιο… γόνιμες, για την επίτευξη των προσωπικών του επιδιώξεων.

Ελάχιστες ημέρες πριν το τέλος της τετραετίας θυμήθηκε τις προσωπικές του αρχές… Να τις χαίρεται.

Η αλήθεια είναι σκληρή και όσο κι αν προσπαθήσει δεν μπορεί να τη φέρει στα μέτρα του. Όλοι γνωρίζουν ότι μέχρι προχθές ο κ. Βλάχος διέψευδε, μετά… βδελυγμίας, τις φήμες που τον ήθελαν ν΄ ακολουθεί τον δρόμο της αποστασίας. Δέσμιος των επιλογών του  κατέληξε να κάνει αυτό που διέψευδε και ταυτόχρονα ανεπιτυχώς, προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες, που τις θυμήθηκε μετά από 4 χρόνια, σε άλλους.

Ο λαός του Δήμου Ζαχάρως, εξοργισμένος με τα καμώματα του κ. Βλάχου, έχει αποδείξει ότι δεν συγχωρεί τέτοιες συμπεριφορές από αιρετούς που τον οδηγούν σε άθλιες εποχές που η παρούσα δημοτική αρχή με πολύ κόπο κατάφερε να ξεπεράσει και οδηγεί τον δήμο μας στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Related posts

Πολύπλευρο το όφελος από την διεξαγωγή του 43ου Ολυμπιακού Ράλλυ στη Ηλεία – Πλήθος κόσμου “ζέστανε” την αγορά

admin

Προσοχή: Με αυτό το μήνυμα επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες και αρπάζουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς

admin

Με τις τιμές του ελαιόλαδου στα ύψη, ξεκίνησαν οι κλοπές – Επιστρατεύουν security οι παραγωγοί!

admin