ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημος Ζαχάρως: Υπογράφεται η σύμβαση για τους αγροτικούς δρόμους, αισιοδοξία για την αξιοποίηση του Καϊάφα

Κοινοποίηση

«Πριν από τις δημοτικές εκλογές, θα παραδοθούν στους πολίτες της Ζαχάρως, σημαντικά έργα, τα οποία θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη όλου του δήμου. Πάνω απ’ όλα για μας είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών μας, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής, έτσι ώστε όλοι να έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια για την παρουσία τους στον δήμο μας».
Ο δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς», στάθηκε στις κινήσεις που κάνει η δημοτική αρχή για την ολοκλήρωση σημαντικών έργων, όπως είναι το κλειστό γυμναστήριο, το Πολύκεντρο και η νέα λαϊκή αγορά, έργα τα οποία θα δώσουν άλλη πνοή στην περιοχή, ενώ δεν… ξεχνά και την κατασκευή των αγροτικών δρόμων, αλλά και τη βελτίωση του υπάρχοντος οδικού δικτύου, που θα βοηθήσουν τους κατοίκους των ορεινών περιοχών κυρίως, να εξυπη- ρετούνται καλύτερα, μεταβαίνοντας πιο εύκολα τόσο στις καλλιέργειες τους, όσο και στους κεντρικούς δρόμους του δήμου, στο παραλιακό μέτωπο κ.ά.

patrisnews.com

Related posts

Αποκριάτικη γιορτή πολιτιστικός σύλλογος Αρτέμιδος

admin

Δ. Αυγερινοπούλου: «Όλη η Ηλεία θα στηρίξει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για να επιτύχουμε μια Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη. Για μια Ελλάδα, η οποία πηγαίνει μπροστά»

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00

admin