ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑΥΓΕΙΑ

Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος στην Φιγαλεία.

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας και του Βοήθεια στο Σπίτι, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιγαλείας, την Πέμπτη 15/2/2024

Στη δράση αυτή έδωσαν το παρόν ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης Γιώργος Τριγάζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Φιγαλεία Νίκος Κουτσόπουλος, και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας Παναγιώτης Πάλλας.

Ο Αντιδήμαρχος  Γιώργος Τριγάζης, μετά το πέρας της δράσης, ανέφερε:

“Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, όλες εκείνες τις γυναίκες που ήρθαν και έκαναν προληπτικό έλεγχο. Είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς η συνεχής ενημέρωση και στήριξη των δημοτών μας, μέσα από στοχευμένες δράσεις. Πολύ περισσότερο όταν έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την υγεία. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια στην ίδια κατεύθυνση και θα εμπλουτίσουμε τις παρεμβάσεις μας, με τα στελέχη των κοινωνικών δημοτικών υπηρεσιών σε όλο τον Δήμο Ζαχάρως. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδος, για την άψογη συνεργασία του”.

Related posts

Πρόταση για την άμεση επαναλειτουργία του Παρά θίν’ αλός στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως

admin

Ηλεία: Θρίλερ με τον επιχειρηματία που απανθρακώθηκε – Η κατάθεση της παντρεμένης γυναίκας

admin

Νέα Φιγαλεία. : Στις 24/03/2024 ομιλία για την πρόληψη του καρκινου του μαστού.

admin