ZACHARONEWS.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Πύργος: Υπέρ της τοποθέτησης της κεραίας στην οδό Κατακόλου η απόφαση του Δικαστηρίου

Κοινοποίηση


Την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, δικαίωσε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας, όπου χθες απέρριψε την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών της οδού Κατακόλου και οι γονείς των μαθητών του 10ου Νηπιαγωγείου Πύργου, προκειμένου να μην εγκατασταθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα κτιρίου της περιοχής.

Η απόφαση μάλιστα έκρινε νόμιμη την τοποθέτηση της κεραίας καθώς όπως αποδείχθηκε η εταιρία κινήθηκε εντός του νομικού πλαισίου ενώ δεν προέκυψαν στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν ότι τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των πολιτών που διαμένουν πλησίον της κεραίας καθώς τα επίπεδα της ακτινοβολίας που θα εκπέμπει την καθιστούν μη ραδιενεργή.

Να θυμίσουμε ότι στην κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών και οι γονείς των παιδιών του 10ου Νηπιαγωγείου Πύργου, είχε ασκήσει και ο Δήμος Πύργου πρόσθετη παρέμβαση του Δήμου Πύργου όπου είχε συνταχθεί με τους κατοίκους ζητώντας την παύση των εργασιών εγκατάστασης της κεραίας.

Related posts

Επίσκεψη του Ανδρέα Νικολακόπουλου στα καταστήματα και τη λαϊκή αγορά Αμαλιάδας «Αφήνουμε πίσω τα δύσκολα για τους επαγγελματίες»

admin

Ηλεία: Με ζέστη ξεκινά η νέα εβδομάδα

admin

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

admin