ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα έχουν πλέον, στην παραλία του Κακοβάτου, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα

Κοινοποίηση

Ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα έχουν πλέον, στην παραλία του Κακοβάτου, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα, καθώς για πρώτη χρονιά φέτος μπήκε SEATRAC στον δήμο Ζαχάρως.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού για την πλήρη και ασφαλή λειτουργία του και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ατόμων με αναπηρία.

Στην εγκατάσταση του μηχανήματος παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του σωματείου Παραπληγικών Ν. Ηλείας Γιώργος Παπανικολόπουλος, η Αντιπρόεδρος Τζίνα Αλεξανδροπούλου, ο ταμίας Γιάννης Πετρόπουλος και ο Γιάννης Κολοβός, φίλος και εθελοντής του σωματείου.

Από την πλευρά του δήμου Ζαχάρως παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά.

Το Σωματείο Παραπληγικών τονίζει ότι έδωσε μεγάλο αγώνα μέχρι να επιτευχθεί η τοποθέτηση του SEATRAC στην παραλία του Κακοβάτου και απευθύνει τις ευχαριστίες τους στον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Φώτη Αλεξανδρόπουλο και την Αντιδήμαρχο Δήμητρα Σκαλτσά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Πηγή: Εφημερίδα «Η Πρωινή», Σωματείο Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας

Related posts

Η επιτυχής έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Ζαχάρω

admin

Βελτίωση αγροτικών δρόμων

admin

Ανακαινίστηκε και ανανεώθηκε το κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως.

admin