ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε η κωμωδία ”Του Κουτρούλη ο Γάμος”

Κοινοποίηση

Καταχειροκροτήθηκε η κωμωδία «Του Κουτρούλη ο γάμος» που παρουσίασε το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ζαχάρως, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζαχάρως. Ο κόσμος, στις κατάμεστες κερκίδες, απήλαυσε την εξαιρετική προσπάθεια του θιάσου που προσέφερε γέλιο, διακωμωδώντας τα ευτράπελα των εκλογών και καταγγέλλοντας τη διαχρονική ελληνική πολιτική διαφθορά, τη διαπλοκή και την αναξιοκρατία. Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του ΔΣ.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Σκαλτσά, η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε το Άρμα Θέσπιδος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας «που για τέταρτη φορά μας κάνουν την τιμή να έρθουν στην πόλη μας».
Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η κ. Μαίρη Νικολάου, μέλος του ΔΣ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον Δήμαρχο Ζαχάρως κ. Αλεξανδρόπουλο και την Αντιδήμαρχο κ. Σκαλτσά, η οποία μεσολάβησε για να υλοποιηθεί η σημερινή παράσταση, στο πλαίσιο της ΠΕΔ. Το Άρμα Θέσπιδος δημιουργήθηκε πριν 8 χρόνια όταν καλλιτεχνικός διευθυντής ήταν ο αείμνηστος Κώστας Καζάκος, επιθυμία του οποίου ήταν να βγει το θέατρο από την πλατεία Γεωργίου και να φτάσει στα χωριά και τις κωμοπόλεις, σε μέρη όπου οι άνθρωποι δεν μπορούσαν εύκολα να παρακολουθήσουν θέατρο». Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή θέαση και καλό καλοκαίρι στο κοινό.
Να σημειωθεί ότι, σε συνέχεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζαχάρως, η θεατρική ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις» θα παρουσιάσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 9:15 μ.μ., στο Γυμνάσιο Ζαχάρως την παράσταση «Το πανηγύρι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία Βασιλικής Αλεξοπούλου, με ελεύθερη είσοδο.

Related posts

Τον «Καραγκιόζη και το Μαγεμένο Δεντρί», από τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Αθανασίου, απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου

admin

Μουσεία: Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία, μνημεία & αρχαιολογικούς χώρους

admin

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως

admin