ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι στην Ζαχάρω

Κοινοποίηση

Με 8 παγκόσμιους πρωταθλητές και 8 παγκόσμιες πρωταθλήτριες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στη λίμνη του Καΐάφα οι τελικοί αγώνες θαλασσίου σκι KAIAFAS BATTLE 2023, τους οποίους παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος δήλωσε:

“Είναι μια μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον δήμο μας, όπου διεξάγονται οι τελικοί αγώνες του 2nd KAIAFAS BATTLE 2023 στη πανέμορφη λίμνη του Καΐάφα, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Έχουν μαζευτεί αθλητές του θαλάσσιου σκι απ’ όλο τον κόσμο. Όλοι τους είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είναι μια γιορτή χαράς. Είμαστε χαρούμενοι ως δήμος διότι διαθέτουμε αυτό το χώρο σε συνεργασία πάντοτε και με την ΕΤΑΔ, ώστε να γίνονται αυτά τα αθλήματα και παράλληλα να προβάλεται ο δήμος μας, ο νομός μας, η χώρα μας ολόκληρη. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις όπως και το αναρριχητικό καμπ που έχει γίνει στην ανατολική πλευρά της λίμνης και να είστε σίγουροι ότι η εξέλιξη για τον δήμο και για τον νομό μας θα είναι η καλύτερη, ιδίως τώρα που οι κυβερνητικές προθέσεις κατευθύνονται προς μία σοβαρή προσπάθεια αξιοποίησης”.

Εκτός από τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ζαχάρως, οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννόπουλος και Νίκος Κοροβέσης, ο Βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

ilia.news

Related posts

Σε εξέλιξη σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά στο Νεοχώρι του Δήμου Ζαχάρως- Ακολουθούν άλλες τρεις

admin

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – Πρόσκληση για τις εκδηλώσεις των Θεοφανίων στο Κατάκολο

admin

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ( DRONE )

admin