ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο είχε ο διοργανωτής του KAIAFAS BATTLE Γιώργος Χατζής μία ημέρα μετά τη λήξη των αγώνων

Κοινοποίηση

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος και ο κ. Χατζής συζήτησαν για την επιτυχία που είχε το σπουδαίο αυτό αθλητικό event, το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου του θαλασσίου σκι παγκοσμίως, ενώ ήδη αντάλλαξαν σκέψεις για την επόμενη χρονιά.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο είχε, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στο Δημαρχείο Ζαχάρως, ο διοργανωτής των αγώνων Γιώργος Χατζής, μία ημέρα μετά τη λήξη του απόλυτα επιτυχημένου 2nd KAIAFAS BATTLE 2023, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Καϊάφα το τριήμερο 7-9 Ιουλίου, με τη συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών από την Ευρώπη και την Αμερική.
Ο κ. Αλεξανδρόπουλος και ο κ. Χατζής συζήτησαν για την επιτυχία που είχε το σπουδαίο αυτό αθλητικό event, το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου του θαλασσίου σκι παγκοσμίως, ενώ ήδη αντάλλαξαν σκέψεις για την επόμενη χρονιά.

Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Δήμαρχος Ζαχάρως
«Το δεύτερο KAIAFAS BATTLE ενίσχυσε την ιστορική διαδρομή που, όπως όλα δείχνουν, θα διαγράψει αυτό το παγκοσμίου επιπέδου κύπελλο, το οποίο έλαβε χώρα και φέτος στην πανέμορφη λίμνη του Καϊάφα, ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον που εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά Έλληνες και ξένους που παρευρέθηκαν εκεί τις ημέρες των αγώνων. Στο 2nd KAIAFAS BATTLE συμμετείχαν 40 παγκόσμιοι πρωταθλητές στο σύνολο των 80 αθλητών που έλαβαν μέρος. Ήταν ένα πάρα πολύ επιτυχημένο αθλητικό event του water ski.

Η διοργάνωση του KAIAFAS BATTLE είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία στην οποία συνέβαλε αναμφίβολα η καλή γνώση του αθλητικού περιβάλλοντος και τα πρόσωπα της διοργάνωσης, όπως είναι ο γνωστός και αγαπητός σε εμάς κ. Γιώργος Χατζής. Είναι ευτύχημα ότι βρίσκεται στο τόπο μας και με μεγάλη χαρά τον βοηθάμε, όπως και εκείνος με τον τρόπο του συνδράμει στη σημαντική αυτή προσπάθεια που κάνουμε προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας μας. Ο χώρος του Καϊάφα εντάσσεται στην πολιτική που έχει αναπτύξει η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη της αθλητικής βιομηχανίας σε όλο τον δήμο μας».

Γιώργος Χατζής, Διοργανωτής Kaiafas Battle
«Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου παγκοσμίου κυπέλλου Kaiafas Battle by Motor Yacht Armonia μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του θαλασσίου σκι. Όλος ο «πλανήτης» του θαλασσίου σκι ήταν μπροστά στις οθόνες του και παρακολούθησε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα. Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός, που περιείχε τα πάντα. Δεν είχε μόνο αθλητικό χαρακτήρα αλλά και εξωτερικές παράλληλες δραστηριότητες, πλήθος κόσμου και πάρα πολλούς θεατές. Ήταν ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός το οποίο απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Σημειώσαμε ρεκόρ συμμετοχών και ρεκόρ λίμνης. Ευχαριστούμε όλους όσοι έδωσαν το «παρών» και ελπίζουμε του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα».

patrisnews.com

Related posts

Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως: Ομόφωνα για θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ στον Κακόβατο – Εγκρίθηκαν και οι δαπάνες για πολιτιστικές εκδηλώσεις

admin

Thanks to VR, your office will resemble a tropical island

admin

Καλές απόκριες υγεία ευτυχία

admin