ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Κοινοποίηση

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν στη δύσκολη και απαιτητική διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σηματοδοτεί μια νέα και δημιουργική περίοδο, όπου καθένας και καθεμία από εσάς αξιολογεί την επίδοσή του/της και θέτει νέους στόχους.

Συγχαίρω τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, προσεγγίζοντας την επιθυμητή βαθμολογία, η οποία θα επιτρέψει την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή συνιστά επιβράβευση μιας πολύχρονης προσπάθειάς και αποτέλεσμα προσωπικού κόπου. Όσοι και όσες δεν πετύχατε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να θυμάστε πως το μέλλον ανοίγεται μπροστά σας και πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γνώση, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές. Συγχαίρω επίσης τους καθηγητές και τις οικογένειές σας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά σας καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε πάντα κοντά σας να σας στηρίζουμε, όποτε χρειαστεί, και να αντλούμε δύναμη από τις προσπάθειές σας. Και πάλι συγχαρητήρια!

Related posts

Ηλεία: Επαναλειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας

admin

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στις 15 Μαρτίου 2023, το πρόγραμμα του Κέντρου Πρόληψης «Παρεμβάσεις» στο Δήμο Ζαχάρως

admin

Ενημερώθηκαν οι κατάλογοι για τις εκλογές της 21ης Μαΐου- Μάθε που ψηφίζεις

admin