ZACHARONEWS.GR
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Κρίσιμη νέα σύσκεψη για τις οφειλές των ΤΟΕΒ

Κοινοποίηση

Αύριο Τετάρτη θα γίνει εκτός απροόπτου η σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων παραγωγών, των διοικήσεων των ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ και των βουλευτών της Ηλείας, με θέμα το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την άρδευση των στρεμμάτων και τις οφειλές προς τη ΔΕΗ.

Οι αγρότες και οι ομάδες παραγωγών βρίσκονται μπροστά σε έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο, καθώς είναι πολύ πιθανό στο τέλος Απρίλιου ή στις αρχές Μαΐου η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στους ΤΟΕΒ λόγω των οφειλών, με τον ΤΟΕΒ Σαβαλίων, που περιλαμβάνει 50.000 στρέμματα, να αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αλφειού-Πηνειού, Τάκης Παρασκευόπουλος, πραγματοποίησε εκτενέστατη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί. Οι ομάδες παραγωγών ζήτησαν οριστικές λύσεις από τους πολιτικούς, μιας και συνεργάζονται με τα εργοστάσιο βιομηχανικής ντομάτας και αν υπάρξει πρόβλημα στην παραγωγή, θα υπάρξουν και επιπτώσεις.

ertnews.gr

Related posts

Ηλεία: Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπές – Είχε κλέψει δύο αυτοκίνητα, χρήματα και προϊόντα απο φούρνο

admin

Μετά την ληστεία πήγε για… ούζο

admin

Ζαχάρω: Ανοιγαν και έκλεβαν ότι έβρισκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα- 4 περιπτώσεις κλοπής με λεία σημαντικό χρηματικό ποσό, δύο λάπτοπ, κοσμήματα κα- Κινούνταν με ΙΧ με κλεμμένες πινακίδες

admin