ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο Δήμος Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου μας το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου, για δεύτερη φορά λόγω του μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής στη δράση. Να σημειωθεί πως αυτή τη φορά οι γυναίκες που επιλέχθηκαν για τον έλεγχο προέρχονταν από τη λίστα αναμονής που είχε δημιουργηθεί από τον Ιούλιο.

Ευχαριστούμε θερμά τις Υπεύθυνες Μαίες κ. Μυλωνά Νίκη και κ. Φωτεινοπούλου Ελένη για την υλοποίηση της δράσης και την άψογη συνεργασία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως και τον Διευθυντή του κ. Παπαζαφείρη Προκόπη. Στην υλοποίηση της δράσης συμμετείχαν από το Κέντρο Κοινότητας η Κοινωνική Λειτουργός κ. Καστρινού Μαρία, η Ψυχολόγος κ. Στρουμπάκου Έλενα και η Κοινωνική Λειτουργός του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κ. Θεοφιλοπούλου Αλεξάνδρα. Στη δράση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σκαλτσά Δήμητρα.

*Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020.

Related posts

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας με τον Δήμαρχο Ζαχάρως

admin

Δήμος Ζαχάρως: Διακοπή ρεύματος

admin

ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ 2024 ΒΙΝΤΕΟ

DIGITAL CITIES IKE