ZACHARONEWS.GR
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πλημμυρικά φαινόμενα σε Πάτρα και Ηλεία από την κακοκαιρία – Σφοδρές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα

Κοινοποίηση

Στο επίκεντρο έντονων καιρικών φαινομένων βρέθηκε η Πάτρα και η Ηλεία με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες να προκαλούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Στην Πάτρα, κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ πολλοί κάτοικοι έβγαζαν νερά με σκούπες από σπίτια και επιχειρήσεις. Η Πυροσβεστική δέχτηκε τουλάχιστον 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Λόγω των βροχοπτώσεων, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, αλλά και συνοικιών, όπως επίσης και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Στην περιοχή της Αιγιαλείας καταγράφηκαν προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην περιοχή Ελαιώνας, ενώ στην Ναύπακτο υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην οδό Καλυδώνος.

Μεγάλοι όγκοι νερού καταγράφηκαν στο κέντρο της πόλης  και ειδικότερα στη Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, ενώ οι Αρχές κλήθηκαν να παρέμβουν σε κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και σε ΚΔΑΠ στην Οδυσσέα Ελύτη.

Σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και στην περιοχή Ταραμπούρα.

Ηλεία: Προβλήματα Από Την Κακοκαιρία

Προβλήματα εντός και πέριξ της πόλης του Πύργου, προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στην περιοχή.

Στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από οδηγό που ανέφερε πως παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής.

Η επέμβαση ήταν άμεση και το όχημα που είχε κολλήσει με τον οδηγό του απεγκλωβίστηκε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πλημμυρικά φαινόμενα μικρής έκτασης αναφέρθηκαν στο Εθνικό Οδικό δίκτυο στην Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στα Χανάκια και τα Δουνέικα.

Συσσωρεύσεις όμβριων υδάτων υπήρξαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου όπως στην οδό Πατρών, αλλά και μικροπροβλήματα με υλικά που παρέσυρε η βροχή στα σημεία που εκτελούνται έργα στην οδό 28ης Οκτωβρίου και πέριξ της Αγίας Κυριακής.

Related posts

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

admin

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Μέσα σε 24ώρες με τον ψηφιακό φάκελο

admin

Πύργος: Νεκρή ηλικιωμένη σε τροχαίο δυστύχημα

admin