ZACHARONEWS.GR
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Πύργος: Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 2χρονης

Κοινοποίηση

Με την συμμετοχή και της 6ης ΕΜΑΚ, επανεκκίνησαν το πρωί της Τρίτης οι έρευνες για τον εντοπισμό της 2χρονης ΡΟΜΑ, που χάθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από καταυλισμό πίσω από τις παλιές αποθήκες ΑΣΟ, πλησίον του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Εικάζεται ότι το κοριτσάκι είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει μέσα στο αρδευτικό κανάλι από μια παλια΄γέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής Πύργου – Πατρών – Αθηνών που δεν βρίσκεται σε χρήση εδώ και χρόνια.

Όσοι μίλησαν από τον καταυλισμό λένε πως το παιδάκι χάθηκε μέσα σε δύο λεπτά από μπροστά τους, αλλά κανείς δεν είδε που πήγε.

Σε σημεία που συνήθως έπαιζε και υπέδειξαν οι ΡΟΜΑ στους αστυνομικούς, έγινε έρευνα χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έγινε έρευνα χωρίς αποτέλεσμα και στη διαδρομή προς το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η βλάστηση στις όχθες του αρδευτικού καναλιού είναι τόσο πυκνή που θεωρείται αδύνατο να πέρασε το παιδί από κάποιο σημείο και να έπεσε αλλού μέσα στο νερό.

Η 6η ΕΜΑΚ έχει φέρει και σκύλο έρευνας αλλά και πλωτό μέσο με δύτες για να ερευνήσουν τόσο μέσα στο νερό όσο και εκτός, αλλά οι συνθήκες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες.

Μαζί με τους πυροσβέστες από την πρώτη στιγμή συμμετέχουν στις έρευνες και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ΔΑ Ηλείας και άλλων υπηρεσιών όπως του Α.Τ. Πύργου, της Υ.Α. Πύργου, του ΤΔΝ Πύργου κλπ.

Related posts

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής από το Δήμο Ζαχάρως

admin

Ανδρίτσαινα: 22χρονος ντίλερ κοκαΐνης στα χέρια της Αστυνομίας – Δύο μήνες τον παρακολουθούσαν

admin

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

admin