ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σκηνές γέλιου και συγκίνησης προσέφερε η παράσταση «Το πανηγύρι» από τη θεατρική ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις»

Κοινοποίηση

Σκηνές γέλιου και συγκίνησης προσέφερε η παράσταση «Το πανηγύρι» από τη θεατρική ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις» που είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου στο Γυμνάσιο Ζαχάρως, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Τα πλούσια σκηνικά και οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν γνώριμους και διαχρονικούς χαρακτήρες χάρισαν ένα όμορφο θέαμα που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Πριν την έναρξη της παράστασης η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Δήμητρα Σκαλτσά ευχήθηκε καλή διασκέδαση και δήλωσε: «Σας καλωσορίζουμε στη δεύτερη παράσταση μετά από αυτή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του δήμου Ζαχάρως. Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον κ. Νίκο Παπαδά, την κ. Μαίρη Μορώνη, την κ. Χριστίνα Βλάχου, τον κ. Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο, τον συνάδελφο-Αντιδήμαρχο στα Κρέστενα κ. Τάσο Καρνάρο, τον Ανθυποπυραγό κ. Κώστα Δρακόπουλο, την κ. Λίτσα Μορώνη, την κ. Μαρία Στρουμπάκου, την κ. Σοφία Πετροπούλου και την κ. Ήρα Μιχαήλ, με άλλα λόγια την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις» και τη σκηνοθέτιδά τους κ. Βασιλική Αλεξοπούλου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση που είχα τη χαρά να παρακολουθήσω στην πρεμιέρα της, η οποία μας μεταφέρει κάποιες δεκαετίες πίσω, σε μια αγροτική οικογένεια που ζει στον Θεσσαλικό κάμπο, όπου ο άνθρωπος παλεύει καθημερινά τη φτώχεια του, γνωρίζει όμως πολύ καλά τι θα πεί αγάπη.

Eυχαριστώ προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Φώτη Καλογερόπουλο και τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τον κ. Τάκη Μπηλιώνη».

Related posts

Μια φιάλη ΑΙΜΑ, πόσες ζωές σώζει;

admin

ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ TAE KWON DO ΓΙΑ ΜΠΗΝΙΩΡΗ & ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΡΟΣΤΑΘΟ

admin

Ξεκινά το παγκοσμίου φήμης Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι στην Ζαχάρω

admin