ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνηση, γέλιο και αισιοδοξία χάρισε στο κοινό “Η Μελωδία της ευτυχίας” από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Ζαχάρως.

Κοινοποίηση

Συγκίνηση, γέλιο και αισιοδοξία χάρισε στο κοινό “Η Μελωδία της ευτυχίας” από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Ζαχάρως.

Στις κατάμεστες κερκίδες του προαυλίου χώρου του Γυμνασίου Ζαχάρως μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου τους μαθητές του Γυμνασίου να ερμηνεύουν το αγαπημένο μιούζικαλ «Η Μελωδία της ευτυχίας». Οι μαθητές «ξεδίπλωσαν» το υποκριτικό και μουσικό τους ταλέντο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της καθηγήτριάς τους κ. Μαίρης Δημητροπούλου με την αρωγή, στο τεχνικό κομμάτι, του κ. Κωνσταντίνου Κοκκινάκη.

Οι όμορφες μουσικές ερμηνείες με τραγούδι και πιάνο, τα προσεγμένα ρούχα και σκηνικά, η συνεργασία των μαθητών και η συμβολή των εκπαιδευτικών τους συνέθεσαν το χθεσινό άψογο μουσικοθεατρικό δρώμενο. Τα παιδιά ταυτίστηκαν με το ρόλο τους και χάρισαν στους θεατές στιγμές συγκίνησης, γέλιου και αισιοδοξίας.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των σχολικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Γυμνασίου με τίτλο «Θεατρικό εργαστήρι από τη Ζαχάρω στις Αυστριακές Άλπεις» και «Ιστορικές προσεγγίσεις μέσα από την τέχνη της μουσικής».

Συγχαρητήρια στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς τους!

Related posts

Eτήσιο φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου στον Καϊάφα

admin

Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως

admin

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

admin