ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως, Κ. Μητρόπουλου, με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Α. Νικολακόπουλο

Κοινοποίηση

Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως, Κ. Μητρόπουλου, με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Α. Νικολακόπουλο

Ατζέντα με το βλέμμα στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ζαχάρως.

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχε ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Μητρόπουλος, με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, κατά την διάρκεια συνάντησής τους. Ο κ. Μητρόπουλος επισκέφθηκε τον κ. Νικολακόπουλο στο γραφείο του στο Υπουργείο και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, με ευχές για γόνιμο και επιτυχημένο έργο και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι, ο Υφυπουργός από τη νέα του θέση θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση και επίλυση ζητημάτων του νομού, καθώς προτεραιότητα όλων είναι η ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.


Η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ζαχάρως και της ευρύτερης περιοχής κυριάρχησε στη συζήτηση μεταξύ Υφυπουργού και Δημάρχου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της περιοχής του Καϊάφα στην κατεύθυνση αξιοποίησης και ανάπτυξης της περιοχής μέσω επενδυτικών προτάσεων, κάτι το οποίο απαιτεί να ξεπεραστούν οι απαγορεύσεις που έχει θέσει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν και τα θέματα συντονισμού με την ΕΤΑΔ, κυρίως σε σχέση με την ολοκλήρωση τουλάχιστον της Α΄ Φάσης του σχετικού έργου και την αποκατάσταση της εικόνας της πρόσβασης στο νησάκι της Αγ. Αικατερίνης στην λίμνη Καϊάφα και αφετέρου στην γρήγορη αξιοποίηση του Παρ’ αθιν αλός.

Στη συζήτηση τέθηκαν και τα θέματα που ανακύπτουν από το προς ψήφιση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, το οποίο αφορά στην αξιοποίηση του αιγιαλού και της παραλίας, ως προς το σκέλος της εφαρμογής του στην πράξη, ειδικά για την περιοχή του Δήμου Ζαχάρως, που εμπίπτει στους περιορισμούς λόγω Natura (Απάτητες Παραλίες). Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα της ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως με επιπλέον αστυνομική δύναμη, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της περιοχής.

Related posts

ΔΕΥΑΖ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη χαμηλής πίεσης του δικτύου ύδρευσης.

admin

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΙΝΩΝ

admin

Απάντηση του Δήμου Ζαχάρως σε κακόβουλα σχόλια σε βάρος του Αντιδημάρχου κ. Φώτη Καλογερόπουλου

admin