ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας

Κοινοποίηση

, Αρχιπύραρχο Περικλή Κουλκουβίνη.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Αρχιπύραρχο Περικλή Κουλκουβίνη.

Με  κλιμάκιο της ηγεσίας του Πυροσβεστικού σώματος του Νόμου Ηλείας, συναντήθηκε τη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος.Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Ηλείας Αρχιπύραρχος Περικλής Κουλκουβίνης. Επίσης συμμετείχαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πύργου, Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Κρεστένων Ανθυποπυραγός Κωνσταντίνος Δρακόπουλος. 


Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία και συναντίληψη μεταξύ του Δήμου Ζαχάρως και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Τέθηκαν επί τάπητος όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για συντονισμό των πυροσβεστικών και λοιπών, τακτικών, επιχειρησιακών και υποστηρικτικών δυνάμεων της πολιτικής προστασίας, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των υπηρεσιών σε ενδεχόμενη αντιμετώπιση γεγονότων. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαχάρως Θεόδωρος Λώλος.


Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ανέφερε: <<Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Ηλείας, Αρχιπύραρχο Περικλή Κουλκουβίνη, και την υπόλοιπη ηγεσία του Πυροσβεστικού σώματος του Νόμου, για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Η συνεργασία μας αυτή είναι γνωστή, από όταν ως Αντιπεριφερειάρχης, αντιμετωπίσαμε πολλά περιστατικά, αλλά και παλαιότερα στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007. Θέλω να  συγχαρώ το Πυροσβεστικό σώμα για το δύσκολο έργο του, το οποίο άλλωστε αναγνωρίζεται καθημερινά, στα μικρά και μεγάλα περιστατικά, στις μεγάλες πυρκαγιές, και στα πλημμυρικά φαινόμενα. Από την πλευρά μας, ως Δήμος Ζαχάρως, ρίχνουμε το βάρος μας στην επιχειρησιακή μας ετοιμότητα και αρωγή για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών σε κάθε εποχή, με το βάρος να πέφτει στη νέα αντιπυρική περίοδο, αλλά και τα πλημμυρικά φαινόμενα, ως αποτέλεσμα και της κλιματικής αλλαγής που βιώνουμε. Προβαίνουμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες σε υποδομές, αλλά το κυριότερο να προστατεύσουμε τους πολίτες μας, με τον καλύτερο τρόπο>>.

Related posts

Ηλεία: Διάρρηξη με λεία 40.000 ευρώ στη Ζαχάρω

admin

Viber: Περισσότερη ασφάλεια στους χρήστες με την νέα αναβάθμιση

admin

Πρόταση για την άμεση επαναλειτουργία του Παρά θίν’ αλός στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως

admin