ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Κοινοποίηση

Συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο: Άνω των 700 χιλιάδων ευρώ η επιπλέον ετήσια οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ζαχάρως.

Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, για την υποστήριξη και τις δυνατότητες που μας δίνει με την αύξηση της ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου μας κατά 700 χιλιάδες ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την προγραμματική μας πολιτική και, σταδιακά, θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες, ώστε να κινηθούμε άμεσα και πιο αποτελεσματικά σε έργα, δράσεις και παρεμβάσεις.

Επίσης, δώσαμε το στίγμα μας για τη συμμετοχή του Δήμου Ζαχάρως σε όλα εκείνα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που σχεδιάζει το Υπουργείο αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των προγραμμάτων που ήδη υλοποιούνται.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος, την οποία θέσαμε στον Υπουργό, είναι η ενίσχυση του Δήμου μας, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υπηρεσίες.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δήμος Ζαχάρως, με πρόγραμμα, στοχευμένες ενέργειες και μέσα σε κλίμα συννενόησης και συνεργασίας, θα πετύχει τη μετάβαση σε μια πιο σύγχρονη λειτουργία, έχοντας στο επίκεντρο τον πολίτη και τον άνθρωπο.

https://www.zacharo.gr/synantisi-toy-dimarchoy…/…

Related posts

Παρουσία πλήθους πιστών ο καθαγιασμός των υδάτων σε Ζαχάρω, Κακόβατο, Γιαννιτσοχώρι.

admin

Βραδιά προς τιμήν των κατοίκων της Βουπρασίας διοργάνωσε στη Βάρδα ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος

admin

Βρέθηκε η μια 16χρονη που είχε εξαφανιστεί

admin