ZACHARONEWS.GR
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΑ 2024″ “Θρύλοι και ιστορίες…”.

Κοινοποίηση

Μια δυναμική επάνοδος, ύστερα από την παύση λόγω της πανδημίας του Covid.

Η ιδέα της προέδρου Κατερίνας Παρασκευοπούλου, στήθηκε από την αρχή της χρονιάς με συλλογή πληροφοριών…συναντήσεις…συζητήσεις…κ.λπ.

Η άψογη συνεργασία με τους υπόλοιπους δασκάλους-συνεργάτες, Νίκο Χρυσανθόπουλο, Αντρέα Μικελόπουλο, Κων/νο Ζώντο, Ιουλία Κόλλια και τη δασκάλα της χορωδίας Κωστούλα Σακκά, έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!

Θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και για το ζήλο με τον οποίο εργάστηκαν και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!!!! Ιδιαίτερα να συγχαρώ την εφηβική ομάδα,- τα δροσερά νιάτα,- που πραγματικά με συγκίνησαν!!!! Ξεχωριστή αναφορά θα κάνω και στη χορευτική ομάδα που με την Κάρπαθο και την Κρήτη ξεσήκωσε τους θεατές!!! Τόσα χρόνια μαζί με τους περισσότερους, μας ενώνουν πολλά πράγματα και τους νιώθω κάτι περισσότερο από απλούς χορευτές μου…..

Συγχαρητήρια στη Ρούλη Μαλλιοπούλου για το τραγούδι της στην ορχήστρα, στην Ελευθερία Μυλωνά για την έκτακτη συμμετοχή της και την ερμηνεία στο μύθο του Μενούση και στη Μαρία Παπαγεωργίου για τη φοβερή ερμηνεία της στο ρόλο της Γκόλφως!!!!

Συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα μέλη των ομάδων που είτε τραγούδησαν, είτε αφηγήθηκαν, είτε έκαναν κάποιο “ρόλο”!!!

Συγχαρητήρια στους φανταστικούς μουσικούς μας: Μανώλη Μπουνταλάκη, Βαγγέλη Μαμαλάκη, Κώστα Κονταξάκη, Φώτη Τζανέτο, Γιάννη Οικονόμου, Λύσανδρο Παναγόπουλο, Χρήστο Ναβροζίδη, Μαρία Παπαγεωργίου και Γιώργο Γεωργίου.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο για όλη τη βοήθεια και τη συμμετοχή της (κείμενα, σκέψεις, παρατηρήσεις) και την Τέσσυ Διαμαντοπούλου για όλη την επιπλέον βοήθεια.

Αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, καθώς και στο κοινό, που στηρίζει, παρακολουθεί και δίνει το κίνητρο της προσπάθειας να εμπλουτίζουμε και να συνεχίζουμε έχοντας ηθική ικανοποίηση!!!!

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια στις κυρίες του Δ.Σ. Ελένη Κόλλια, Μαρίνα Νικολακοπούλου, Δήμητρα Καχτίτση-Τζαβάρα, Μαρία Μιχαλοπούλου, Δήμητρα Πατσούρη, Σούλα Μπραϊμάκη, Δώρα Λινάρδου-Ντοά, Δώρα Κορκολή, Αθηνά Κόντου, για τη στήριξη και τη βοήθεια που όλες πρόσφεραν!!!

Τέλος να πω ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συνεργασία μου όλα αυτά τα χρόνια με το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου. Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο Κατερίνα Παρασκευοπούλου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ.

Related posts

Τρέχουν τα έργα στο Πάτρα-Πύργος – Διαπραγματεύσεις για αναπροσαρμογή του ποσού

admin

Δ.Δ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας!!!

admin

Σήμερα στις 9:00 μ.μ. στο Γυμνάσιο Ζαχάρως για να απολαύσουμε την κωμωδία «Του Κουτρούλη ο γάμος» από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

admin