ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλου η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρυσοχωρίου Ε. Καραθανάση

Κοινοποίηση

Υποψήφια με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο και την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρυσοχωρίου και πρώην υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Ελένη Καραθανάση.Η κ. Καραθανάση με εμπιστοσύνη προς τον δήμαρχο και θέληση να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Χρυσοχωρίου δήλωσε: «Με σεβασμό προς κάθε κάτοικο του Χρυσοχωρίου ξεχωριστά, συστρατεύομαι με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. και θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρυσοχωρίου, θέλοντας μαζί με τον δήμαρχό μας Κώστα Αλεξανδρόπουλο να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει και είναι ορατό σε όλους μας”.Με τη σειρά του ο κ. Αλεξανδρόπουλος τόνισε: «Η κ. Καραθανάση, δυναμική και επιτυχημένη πρόεδρος στο Χρυσοχώρι, έχει αποδείξει την αξία και τη μαχητικότητά της. Κατά τη θητεία της, την τελευταία τετραετία, έχει συμβάλλει σε σημαντικές παρεμβάσεις στο Χρυσοχώρι, το οποίο πρόκειται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί, με όραμα και κυρίως με συνέπεια απέναντι στους δημότες του Χρυσοχωρίου αλλά και όλου του δήμου Ζαχάρως».

Related posts

Με παιδικά χαμόγελα, γέμισε το Δημαρχείο Ζαχαρως

admin

Ημερίδα ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

admin

ΤΟ Δ.Σ. ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΟΜΠΡΕΛΩΝ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗΣ SEATRAC ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ

admin