ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ζαχάρω: Ανετράπη τρακτέρ σε χωράφι – Τραυματισμένος ο οδηγός

Κοινοποίηση

Ανετράπη ένα τρακτέρ το πρωί της Κυριακής σε χωράφι στα Ροδινά της Ζαχάρως στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όπου κάτω από άγνωστες υπό συνθήκες, το τρακτέρ ανετράπη. Σύμφωνα και με πληροφορίες του Patrisnews, το Π.Κ. Κρεστένων ειδοποιήθηκε περίπου 11:40 για εκτροπή γεωργικού ελκυστήρα στην κοινότητα Ροδινών, στη θέση Παναγιές.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε το διασωστικό της υπηρεσίας και ακολούθησε αυτό της Π.Υ. Πύργου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 4 οχήματα με 9 άνδρες της πυροσβεστικής ενώ επικεφαλής ήταν ο υποδιοικητής της Π.Υ. Πύργου Νίκος Σμαρνάκης, ενώ μαζί του βρισκόταν και ο αναπληρωτής διοικητής Π.Κ. Κρεστένων Θοδωρής Νεοφώτιστος.

Μόλις κατέφθασαν στο σημείο οι πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο 63χρονο άνδρα να έχει καταπλακωθεί στα πόδια από το μηχανημά του. Ευτυχώς ο άνδρας διατηρούσε ακόμη τις αισθήσεις του και μέχρι τον απεγκλωβισμό του υπήρχε συνεχής επικοινωνία με τους πυροσβέστες. Η επιχείρηση διάσωσης του οδηγού ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτούσε λεπτές “χειρουργικές” κινήσεις.

Μάλιστα στο σημείο είχε βρεθεί νωρίτερα ένας άλλος γεωργικός ελκυστήρας που βοήθησε μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική, ενώ με τα διασωστικά εργαλεία της υπηρεσίας, τον υδραυλικό γρύλλο και τα ειδικά μαξιλάρια, ασφαλίστηκε το μηχάνημα προκειμένου να μην αναποδογυρίσει και απεγκλωβίστηκε ο άτυχος άνδρας.

Στη συνέχεια, τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Related posts

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η πλακόστρωση του δρόμου που οδηγεί στην Παναγίτσα στην τοπική κοινότητα Σμέρνας του Δήμου Ζαχάρως

admin

ΤΟ Δ.Σ. ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΟΜΠΡΕΛΩΝ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗΣ SEATRAC ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ

admin

Θανάσης Κατσικαρώνης Καλές απόκριες

admin