ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 21:00

Κοινοποίηση

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επί της υπ. αριθμ. 41/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσηςως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Ζαχάρως κατά το τρίμηνο από 01/10/2022 έως 31/12/2022» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Φώτιος Αλεξανδρόπουλος).

2. Επί της υπ. αριθμ. 41/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Αναμόρφωση Π/Υ» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Φώτιος Αλεξανδρόπουλος).

3. Αποδοχή παραίτησης αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ζαχάρως και ορισμός νέου. (εισηγητής η Αντιδήμαρχος Νικολία Λαμπροπούλου).

4. Ορισμός Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού- παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης κατόπιν Δημοπρασίας για το έτος 2023. (εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος Νικολία Λαμπροπούλου),

5. Επί της υπ. αριθμ. 11/2023 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαχάρως με θέμα «Λήψη απόφασης τροποποίησης ΟΠΔ λόγω 1 ης αναμόρφωσης Π/Υ 2023». (εισηγητής ο πρόεδρος της ΔΚΕΔΖ Γεώργιος Τριγάζης).

6. Παράταση προθεσμίας του έργου «Αποκαταστάσεις ζημιών από τις θεομηνίες του Νοεμβρίου 2019». (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Βλάχος).

7. Ορισμός δικαστικών επιμελητών σχετικά με επίδοση εξώδικων διαμαρτυριών. (εισηγητής ο ΑντιδήμαρχοςΦώτιος Αλεξανδρόπουλος).

8. Ορισμός δικαστικών επιμελητών σχετικά με επίδοση εξώδικων διαμαρτυριών. (εισηγητής ο ΑντιδήμαρχοςΦώτιος Αλεξανδρόπουλος).

9. Έγκριση δαπάνης για την ενίσχυση σε οικονομικά αδύναμους του Δήμου Ζαχάρως με την χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος.

(εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού ΣυμβουλίουΙωάννης Μπαλαδήμας

Related posts

 Ο «παίκτης» οργώνει… ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

admin

Έλεγχος rapid tests την Τρίτη στις 23 Μαΐου

admin

<<Κάτι ξέρουν οι αμυγδαλιές που ανθίζουν τον Γενάρη>> Τάδε έφη Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ!

admin