ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ηλεία: “Ανοιχτή” παραμένει η υπόθεση δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα

“Ανοιχτή” παραμένει για τις Αρχές η υπόθεση δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα τα μεσάνυχτα της 19ης Σεπτεμβρίου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα του pelop.gr εκκρεμούν οι απαντήσεις από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ουσιαστικά πρόκειται για τις τοξικολογικές εξετάσεις που συμπληρώνουν την ιατροδικαστική έκθεση και μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για την υπόθεση της δολοφονίας του 68χρονου, που μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η καθυστέρηση στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων χαρακτηρίζεται ως ακατανόητη.

Μάλιστα από πηγές του pelop.gr στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως δύο φορές, από το φθινόπωρο, αναζητήθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας (Δεκέμβριο και Φεβρουάριο) τα αποτελέσματα της εξέτασης, όμως το Εργαστήριο -λόγω «φόρτου εργασίας» – δεν τα απέστειλε. Η νεότερη επικοινωνία έγινε την περασμένη Παρασκευή και η απάντηση ήταν… «θα σας… τηλεφωνήσουμε σε λίγο», χωρίς όμως να υπάρξει απαντητικό τηλεφώνημα και άρα είναι άγνωστος ο χρόνος που πρόκειται να αποσταλεί η έκθεση στις αρμόδιες Αρχές!

Related Posts

1 of 33