ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαχάρως την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00

Κοινοποίηση

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζαχάρως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου προκειμένου να παρέχει νομική υποστήριξη στον Πρόεδρο Κοινότητας Αρήνης Δήμου Ζαχάρως ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου Ηλείας στις 23/03/2023 κατά την εκδίκαση του αριθ. ΕΓ4-20/21 κλητήριου Θεσπίσματος κατόπιν σχετικής εισήγησης από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης πληρεξουσίου δικηγόρου επί της αριθ. Α449/2022 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.

Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης πληρεξουσίου δικηγόρου επί της αριθ. 449/2022 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.

Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης-διενέργειας και αξιολόγησης εγγυητικών συμμετοχής, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού της προμήθειας « Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Ζαχάρως έτους 2023».

Πρόταση-εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αναμόρφωσης προυπ/σμου οικ. έτους 2023.

Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο « ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ».

Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο « ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ» Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο « ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ».

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας οχήματος Δήμου.

Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης Δ τριμήνου έτους 2022 και αποστολή στο ΔΣ για έγκριση.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως & Πρόεδρος της Οικονομικής ΕπιτροπήςΑλεξανδρόπουλος Κων/νος

Related posts

Επίσημη ενημέρωση για την σεισμική ακολουθία

admin

Διπλή γιορτή με παρέλαση στη Δημοτική ένωση Οιχαλίας

admin

Tο ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024

DIGITAL CITIES IKE