ZACHARONEWS.GR
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣΕΛΛΑΔΑ

Δίπλα στον πρωθυπουργό βρέθηκε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος κατά την περιοδεία του στο Νομό «Αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Ηλείας»

Κοινοποίηση

«Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνδυάζεται με την υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας

Ως πρωτοφανή και συγκινητική χαρακτήρισε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, την υποδοχή που έγινε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο συνόδευσε καθ’ όλη την περιοδεία του στο Νομό.

Ο βουλευτής Ηλείας συγκεκριμένα βρέθηκε δίπλα τον πρωθυπουργό, κατά τις επισκέψεις που έκανε στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα, στο εργοτάξιο της «Ολυμπίας Οδού» πλησίον από τα Χανάκια, καθώς και στον Πύργο όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και πολύ θερμές εκδηλώσεις από χιλιάδες πολίτες.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ηλεία, ο κ. Νικολακόπουλος εστίασε την παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. στην

υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, στην αναβάθμιση οδικής ασφάλειας στο υφιστάμενο δίκτυο, στην περαιτέρω ενίσχυση η αεροπορική βάση της Ανδραβίδας με τα F35, στην αναβάθμισης της υγείας με συγκεκριμένους ρόλους και για τα τρία νοσοκομεία, στο νέο ρόλο που θα παίξει η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο Νομό, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας κ.α.

Η δήλωση Ανδρέα Νικολακόπουλου

για τον ερχομό του πρωθυπουργού

Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Ηλείας έχει ως εξής:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Ηλείας, είχαμε μια πολύ συγκινητική και μεγάλη υποδοχή, πρωτοφανή για το Νομό μας. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε όχι μόνο σε αυτά που έχουν γίνει και κυρίως στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος, τον οποίο καταφέραμε να ξεμπλέξουμε και να θέσουμε προς υλοποίηση και που είχε σπάσει σε οκτώ εργολαβίες και είχε δοθεί στον εκλεκτό εργολάβο, προκειμένου να δημιουργήσει κανάλι φιλικά προκείμενο στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα έργο το οποίο σε κάποια τμήματά του προχωράει και πιο γρήγορα από το χρονοδιάγραμμά του. Συγχρόνως ιδιαίτερα σημαντικό έργο είναι και η αναβάθμιση οδικής ασφάλειας στο υφιστάμενο δίκτυο, διότι μέχρι να παραδοθεί ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος υπήρχε μεγάλη

επικινδυνότητα και πολύ μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων. Θα σταθώ όμως και σε δύο πράγματα που ανέφερε ο πρωθυπουργός και τα οποία σηματοδοτούν το μέλλον, διότι από εδώ και πέρα δεν θα εμπλακούμε σε μια διχαστική αντιπαράθεση, αλλά θα σχεδιάσουμε το μέλλον. Μια σημαντική ανακοίνωση που είναι ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω η αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, καθώς θα είναι η βάση στην οποία έχει επιλεγεί για να μπουν τα F35, το σύγχρονο πολεμικό αεροσκάφος που αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της παραγγελίας, πράγμα που σημαίνει μεγάλες επενδύσεις για τη συγκεκριμένη μονάδα και προσέλκυση σημαντικού αριθμού προσώπων που θα εργάζονται στην Ηλεία. Ταυτόχρονα προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού είναι η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας με συγκεκριμένο και ξεχωριστό ρόλο και για τα τρία νοσοκομεία. Ο πρωθυπουργός μίλησε και για τον πρωτογενή τομέα, για τις σημαντικές εξαγωγές οι οποίες γίνονται και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Ηλεία. Πρωτογενής τομέας που περνάει μέσα από συνεταιριστικά σχήματα και μέσα από εκπαίδευση. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι η Ηλεία πρέπει να έχει ρόλο και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ πρωταρχικός στόχος είναι και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσα από συνεχείς μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών».

Related posts

Travel Update – Detroit named second best city for 2018 travel destinations

admin

Παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας

admin

Εγκαίνια των γραφείων του ΚΚΕ στην Αμαλιάδα

admin