ZACHARONEWS.GR
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ζαχάρω: Τον έπιασαν με μισό κιλό χασίς μετά από καταδίωξη στην πόλη

Κοινοποίηση

Το σερί των επιτυχιών συνεχίζεται για την ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον τομέα των ναρκωτικών, καθώς χθες το απόγευμα μετά από καταδίωξη συνέλαβε έναν 60χρονο με μισό κιλό χασίς.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρίσκοταν στην περιοχή της Ζαχάρως όταν έκαναν σήμα για έλεγχο στον 60χρονο σε δρόμο της πόλης. Εκείνος δεν σταμάτησε, αλλά επιτάχυνε αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να τον καταδιώξουν. Στην διάρκεια της καταδίωξης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 60χρονος πέταξε από το παράθυρο μια σακούλα. Το δεύτερο όχημα της ΟΠΚΕ σταμάτησε και πήρε τη σακούλα που περιείχε μισό κιλό χασίς. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και τελικά μετά από λίγα λεπτά οι αστυνομικοί μπλόκαραν το όχημα του 60χρονου και συνέλαβαν το δράστη.

Μέσα στο καλοκαίρι η ΟΠΚΕ ΑΔ Ηλείας έχει “χτίσει” ένα σερό επιτυχιών όπου έχει εντοπίσει και συλλάβει δράστες που μετέφεραν ποσότητες ναρκωτικών, είτε χασίς, είτε κοκκαϊνης, είτε άλλων ειδών.

Νεότερη ενημέρωση – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών – Κατασχέθηκε περίπου μισό κιλό κάνναβης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ζαχάρω, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν για έλεγχο, τον κατηγορούμενο, ο οποίος οδηγώντας αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από τους αστυνομικούς έπειτα από καταδίωξη, ενώ πριν τη σύλληψη του απέρριψε στο οδόστρωμα μια συσκευασία, που περιείχε (498) γραμμάρια κάνναβης, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Related posts

Εκλογές 2023: Δείτε τα αποτελέσματα στην Ηλεία – Ποιοι εκλέγονται βουλευτές

admin

Τα Α.Τ. Γαστούνης, Λεχαινών και Βάρδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος

admin

Ξεκινά το παγκοσμίου φήμης Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι στην Ζαχάρω

admin