ZACHARONEWS.GR
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Έως 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Κοινοποίηση

Ηλιόλουστη όπως όλα δείχνουν θα είναι η Δευτέρα (20/2), καθώς ο καιρός κρατά σταθερά τις καλές του θερμοκρασίες και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο υδράργυρος θα φτάσει αρκετά ψηλά.

Συγκεκριμένα, ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά.Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν και ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα ανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,

ΘΡΑΚΗ Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ανατολικά τις πρωινές ώρες και από το βράδυ αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ και μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες και από το απόγευμα γενικά αίθριος.Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 και τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΚαιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασία: Από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη.Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Πολυτεχνείο 50 Χρόνια Μετά: Η Φήμη Που Άλλαξε Την Ιστορία

admin

«Φύτεψε» σχεδόν τρία κιλά κοκαΐνης στο σαλόνι της μαμάς

admin

Ζαχάρω: Παραιτήθηκε ο κ. Χρήστος Βλάχος

admin