ZACHARONEWS.GR
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σήμερα στον Πύργο ο Νίκος Ανδρουλάκης

[355320] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ 86η ΔΕΘ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Κοινοποίηση

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στην Ηλεία, η οποία θα ολοκληρωθεί με κεντρική ομιλία, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 19:30, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο.
Στο πλαίσιο προετοιμασίας της συγκέντρωσης, το προηγούμενο διάστημα κλιμάκια στελεχών του κόμματος στον νομό και υποψήφιοι βουλευτές, ενέτειναν τις περιοδείες τους για την ενημέρωση του κόσμου προκειμένου να δοθεί βροντερό «παρών» και να αποδειχθεί η δυναμική που έχει το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να αναφερθεί στο διακύβευμα της κάλπης καλώντας τον ελληνικό και ειδικότερα τον ηλειακό λαό «να πάρει μια γενναία απόφαση Αλλαγής, για να αλλάξει σελίδα η χώρα και να πάμε σε μια εποχή κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να θέσει στο επίκεντρο το προγραμματικό σχέδιο του κόμματός του για τη νέα γενιά, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν θα παραλείψει από την άλλη να αναφερθεί και στα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών.

Σκιαγραφώντας τα βασικά μέρη του προγράμματός του, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να αναφερθεί στην Αναγέννηση του ΕΣΥ, (Ισχυρά κίνητρα για τους γιατρούς μας, Μόνιμο προσωπικό σε όλα τα Νοσοκομεία, Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, Ένταξη στα βαρέα κι ανθυγιεινά), στην Υπόσχεση αναπροσαρμογής του Ταμείου Ανάκαμψης και στην ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Παιδείας.

Επίσης, θα κάνει λόγο για ενίσχυση των δημοσίων δομών, μείωση του κόστους ζωής, αλλά και την υλοποίηση Προγράμματος Στέγασης δεσμευόμενος για την χορήγηση 150.000 κατοικιών.

Από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν θα λείψει και η αναφορά στην υλοποίηση ενός νέου συμβολαίου τιμής για τον Έλληνα και την Ελληνίδα αγρότισσα «με σωστό», όπως είπε, «τρόπο και όχι με τα λάθη του παρελθόντος».

Related posts

«Ζεσταίνεται» το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ηλείας

admin

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τον Σεπτέμβριο στην Ηλεία

admin

Κατάκολο: Θυελλώδεις άνεμοι με ριπές 125 χλμ “χτύπησαν” το MSC Splendida

admin