ZACHARONEWS.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια επιτυχημένη Αθλητική Διοργάνωση γίνεται θεσμός

Κοινοποίηση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καϊάφα και ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου Καϊάφα από την Ορειβατική-Αναρριχητική Λέσχη Πύργου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης, και συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ζαχάρως και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στο εμπλουτισμένο με περισσότερες από τριάντα διαδρομές Αναρριχητικό Πεδίο Καϊάφα φιλοξενήθηκαν έμπειροι αναρριχητές από όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούσαν, να έχουν μια πρώτη εμπειρία αναρρίχησης στα βράχια.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο διοργανωτής και εκπαιδευτής αναρρίχησης, κύριος Βάνιας Μαυρόπουλος, μας ευχαρίστησε θερμά για την αρωγή μας και την ουσιαστική στήριξη.

Από την πλευρά μου, θέλω να δεσμευτώ ότι η δημοτική αρχή Ζαχάρως θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε αθλητική δραστηριότητα μέσα από την οποία ωφελούνται οι νέοι μας και προβάλλεται ο τόπος μας σε εθνικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αναρρίχησης να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην συλλογική μας προσπάθεια για την ανάδειξη Καϊάφα.

Related posts

Νέα Φιγαλεία Ηλείας: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 75χρονου, βρέθηκε νεκρός

admin

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

admin

Kick Boxing: O Λεχαινίτης Ανδρέας Σοφιανός τη ζώνη WKF