ZACHARONEWS.GR
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στην εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα Εκατοντάδες Ηλείοι ετεροδημότες τίμησαν τον Ανδρέα Νικολακόπουλο

Κοινοποίηση

Κατακλύστηκαν οι χώροι του ξενοδοχείου «Αμαλία»- Το «παρών» έδωσαν κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη της Τ.Α.

Παρουσία πλήθους ετεροδημοτών, κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων φορέων, έγινε στο ξενοδοχείο «Αμαλία» Αθηνών, η εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Οι χώροι του παραδοσιακού ξενοδοχείου κατακλύστηκαν από φίλους του υποψήφιου βουλευτή Ηλείας, οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του έναν νέο άνθρωπο που ήδη από την πρώτη του θητεία στο Κοινοβούλιο, προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο τόπο του.

Πριν από την ομιλία του τον κ. Νικολακόπουλο προλόγισαν ο παραιτηθείς για τις εκλογές υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης και ο υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης, οι οποίοι αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στην πολιτική παρουσία του βουλευτή Ηλείας, ο Γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ κ. Βασίλης Φεύγας, καθώς επίσης και ο γνωστός Ηλείος

δημοσιογράφος στον αθλητικό τομέα κ. Βαγγέλης Ιωάννου.

Κατά την ομιλία του ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στις προσπάθειες που έγιναν κατά την απερχόμενη τετραετία για την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων στο Νομό, με αποκορύφωμα την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, με άμεσο στόχο να φτάσει μέχρι την Τσακώνα, ενώ αναφορά έκανε και στις συνεχείς ενέργειες για χρηματοδοτήσεις αναγκαίων έργων στο σύνολο των δήμων της Ηλείας.

Η ομιλία του βουλευτή Ηλείας διακόπηκε πολλές φορές από τα θερμά χειροκροτήματα των εκατοντάδων παρευρισκόμενων, που στάθηκε αδύνατον να χωρέσουν στην κεντρική αίθουσα του «Αμαλία» και κατέκλυσαν και τους γειτονικούς χώρους!

Παρουσίες στην ομιλία

του Ανδρέα Νικολακόπουλου

Παραβρέθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Υγείας και Τουρισμού κ.κ. Μάκης Βορίδης, Αθανάσιος Πλεύρης και Βασίλης Κικίλιας αντίστοιχα, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑΣΥ Αθανάσιος Κοτταράς οι δήμαρχοι Ήλιδας , Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Ζαχάρως κ.κ. Γιάννης Λυμπέρης , Γιάννης Λέντζας και Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι βουλευτές και εκ νέου υποψήφιοι κ.κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος και Νόνη Δούνια, οι αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ.κ. Νικόλαος Κοροβέσης και Θεόδωρος Βασιλόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Τάσος Γαϊτάνης και Κωνσταντίνος Δέδες, ο πρώην βουλευτής Ηλείας κ. Παν. Αδρακτάς, ο Γ.Γ. υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Ευθύμης Μπακογιάννης, ο πρόεδρος ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιος Θεοχάρης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Ν.Δ. κ. Βασίλης Φεύγας, ο τ.Αρχηγός της Πυροσβεστικής κ. Αλέξης Ράπανος , ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Ν.Δ. κ. Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Πέτρος Βαρελίδης, το στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Τρισεύγενη Γαϊτάνη, ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ.Αντώνης Κοτσώνης , ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Λαδογιάννης, ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης, η Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κα.

Γεωργία Κακαλέτρη, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Λεβέντης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων επ. Ολυμπίας κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής, ο πρόεδρος Διβριωτών Αθήνας κ. Δημήτρης Τόλιος, ο δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Ιωάννου, η Αντιδημαρχος Ανδραβιδας-Κυλληνης κ. Κακαλέτρη Γεωργία, ο Αντιδήμαρχος Ζαχάρως κ. Χρήστος Βλάχος, ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Γιάννης Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλείας κ. Κώστας Στολάκης, η ζωγράφος Ειρήνη Κανά κ.α.

Related posts

Καθοριστικές οι παρεμβάσεις του Ανδρέα Νικολακόπουλου για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Καϊάφα 

admin

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

admin

Δίπλα στον πρωθυπουργό βρέθηκε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος κατά την περιοδεία του στο Νομό «Αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Ηλείας»

admin