ZACHARONEWS.GR
ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαχάρω: Με φαρμακευτική αγωγή ο σκελετωμένος σκύλος που βρέθηκε από τουρίστριες 

Κοινοποίηση

Σύγχυση επικρατεί για το θέμα του σκελετωμένου σκύλου που εντοπίστηκε από δύο τουρίστριες από την Αυστρία κοντά σε παραλία της Ζαχάρως και καταγγέλθηκε το θέμα από το Φιλοζωικό Σύλλογο Kρεστένων Νοιάζομαι.

Η γυναίκα που φιλοξενεί το σκύλο επικοινώνησε με το ilialive.gr και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά καθώς η ίδια πριν μερικές ημέρες εντόπισε το θηλυκό σκυλάκι ράτσας Boxer και το περιέθαλψε, ενώ το μετέφερε και για εξετάσεις σε κτηνίατρο που συνέστησε φαρμακευτική αγωγή καθώς το σκυλί βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

“Έχω στο σπίτι μου 14 σκυλιά και 30 γατιά, που το προσέχω και τα φροντίζω να είναι σε καλές συνθήκες. Δεν γίνεται να τα έχω όλα ταϊσμένα και το ένα χωρίς φαγητό. Τη σκυλίτσα την βρήκα να περιφέρεται σκελετωμένη πριν λίγες ημέρες. Στον κτηνίατρο που την μετέφερα διαπιστώθηκε πως έχει δαγκωθεί από φίδι και πως αντιμετωπίζει πολυοργανική ανεπάρκεια. Έτσι δόθηκε από τον κτηνίατρο φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσουμε να το σώσουμε. Για να λαμβάνει και την αγωγή, πρέπει να το έχουμε κοντά, έτσι το δέσαμε για να μην φύγει και χαθεί πάλι” εξήγησε η γυναίκα που επικοινώνησε με το ilialive.gr.

Η κυρία επισήμανε πως όλα τα παραπάνω προσπάθησε να τα αναφέρει στα μέλη του φιλοζωϊκού συλλόγου που έφτασαν στο χώρο της για το σκυλάκι, δεν της έδωσαν την απαραίτητη προσοχή. “Είμαι έγκυος στον 7ο μήνα και προσπαθώ να βοηθήσω και αυτό το σκυλί που βρήκα και θα βρω το μπελά μου” σχολίασε φανερά εκνευρισμένη.

Related posts

Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Ζαχάρως βρίσκεται η ανάπλαση της πλατείας της Ν. Φιγαλείας

admin

Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας

admin

Δήμος Ζαχάρως: Κανονικά η λειτουργεία των σχολείων από τη Δευτέρα 1η Απριλίου

admin